Urzici Uscate Carne De Vită Dip

Urzici Uscate Carne De Vită Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați urzicile uscate de vită. Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 158 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, hrean, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pizza Rustica cu urzici sălbatice, Cremă Savuroasă Cu Urzici Sălbatice, și Tartă cu ceapă dulce cu urzici, măcriș și ou Pocat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați crema de brânză, smântâna, laptele, hreanul, ceapa și mărarul într-un castron și amestecați până se omogenizează bine. Îndoiți ușor carnea de vită și măslinele negre. Acoperiți și refrigerați 2 ore sau peste noapte pentru a amesteca aromele înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline NegreMăsline Negre
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
HreanHrean
SmântânăSmântână
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
MărarMărar
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista