Torturile de unt necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, sirop de porumb, produse de patiserie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tata unt Tarte, Unt Tarte, și Unt Tarte.
Instrucțiuni
1
Rulați aluatul de plăcintă la o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Plăcintă
Rola
2
Tăiați cercuri de aluat pentru a se potrivi cu căni de staniu Standard de brioșă. Așezați ușor în căni de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Tava Pentru Brioșe
3
Într-o cratiță, topiți untul și margarina la foc mic doar până se topește. Amestecați zahărul brun, nuca de cocos, condimentele, nucile, sarea, ouăle, sucul de lămâie și siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Sirop De Porumb
Unt
Nucă De Cocos
Condimente
Ouă
Nuci
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se amestecă bine. Umpleți cupele de brioșă pregătite la jumătate cu acest amestec.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 12 până la 15 minute, sau până când sunt aurii și bulbucate.