Unt' Nut ' Craig

Unt' Nut ' Craig
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați-l pe Butter 'Nut' Craig. O porție conține 390 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 1 și costă $3.8 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați amare, pene de lămâie, rom și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Unt de banane cu nuci de Cacao (Paleo, Vegan + Whole30), Craig, și Marinada de friptură a lui Craig.

Instrucțiuni

1
Puneți scorțișoara și zahărul într-un castron puțin adânc. Scufundați marginea unui pahar într-o farfurie superficială cu 1 lingură. ROM; dip în scorțișoară-zahăr pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați baza de dovleac, rămânând 3 linguri. rom, lichior de portocale și următoarele 3 ingrediente într-un agitator de cocktail umplut cu gheață. Strângeți sucul din pană de lămâie în agitator. Se amestecă, apoi se agită până se răcește bine. Se strecoară în sticlă cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Pană De LămâiePană De Lămâie
Miere De CitriceMiere De Citrice
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții1
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista