Unt de pere gros, cu o răsucire de lămâie

Unt de pere gros, cu o răsucire de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați untul de pere cu o răsucire de lămâie. Această rețetă servește 65 și costă 16 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 48 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, zahăr brun, pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Brioșe Cu Pere Cu Unt Maro Și Lămâie Meyer, Chunky Pear & caise flappers, și Cotlet de porc prăjit de pui cu chutney de pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați perele și apa într-o oală sau o cratiță mare. Gatiti la foc mediu pana cand perele sunt moi, aproximativ 30 de minute. Sterilizați șase borcane cu jumătate de halbă și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați perele într-un robot de bucătărie și pulsați până ajung la consistența dorită. Reveniți în tigaie și amestecați zahărul brun, coaja de lămâie, nucșoara, extractul de migdale și limoncello. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana cand amestecul ajunge la o consistenta groasa ca untul, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
LimoncelloLimoncello
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Puneți untul de pere în borcanele sterile, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Sigilați cu capace și inele. Procesați într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute pentru a asigura o etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții65
Scor De Sănătate0
Revista