Unt de pere gros, cu o răsucire de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați untul de pere cu o răsucire de lămâie. Această rețetă servește 65 și costă 16 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 48 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, zahăr brun, pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Brioșe Cu Pere Cu Unt Maro Și Lămâie Meyer, Chunky Pear & caise flappers, și Cotlet de porc prăjit de pui cu chutney de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați perele și apa într-o oală sau o cratiță mare. Gatiti la foc mediu pana cand perele sunt moi, aproximativ 30 de minute. Sterilizați șase borcane cu jumătate de halbă și păstrați-le la cald.
Transferați perele într-un robot de bucătărie și pulsați până ajung la consistența dorită. Reveniți în tigaie și amestecați zahărul brun, coaja de lămâie, nucșoara, extractul de migdale și limoncello. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana cand amestecul ajunge la o consistenta groasa ca untul, aproximativ 1 ora.
Puneți untul de pere în borcanele sterile, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Sigilați cu capace și inele. Procesați într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute pentru a asigura o etanșare.