Unt De Mere
Untul de mere este un fără gluten și vegan condiment. Această rețetă face 6 porții cu 451 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, oțet de cidru de mere, mere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru # SundaySupper toamna Apple Party pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: aragaz lent
Spălați bine merele. Dacă par ceroase, frecați cu o perie de produse. Merele organice sunt recomandatedeoarece le veți găti cu piei. Pătrundeți merele și adăugați-le în aragazul lent.
Adăugați oțet de cidru de mere și cidru sau suc. Gatiti, acoperiti, pana cand merele sunt moi.
Mash merele cu un masher de cartofi până când sunt bine pulpate. Treceți pulpa printr-o moară de alimente pentru a prinde piei și semințe, trecând un piure. Dacă nu aveți o moară de alimente, apăsați pulpa printr-o sită.
Adăugați zahăr brun închis, sirop de arțar, scorțișoară măcinată, nucșoară, ienibahar și sare. Gatiti, amestecand ocazional pentru a preveni arderea, pana cand untul de mere se intuneca si se toarna pe o lingura. Reglați dulceața și condimentele după gust. A se păstra în frigider timp de o lunăsau baie de apă poate timp de 15 minute și se păstrează într-un loc răcoros și întunecat timp de până la un an.