Unt de casă și lapte de unt
Untul de casă și laptele de unt este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 616 calorii, 4G de proteine, și 66g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fermă De Lapte De Casă, Clătite De Lapte De Casă, și Înlocuitor De Lapte De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Transferați crema în bolul mixerului electric cu suport de 5 litri prevăzut cu accesoriu pentru tel. Acoperiți bine partea superioară a bolului și mixerului cu folie de plastic. Bateți crema la viteză moderată până când deține vârfuri moi, 10 până la 12 minute. Creșteți viteza la mare și bateți până când amestecul se separă în unt gros, galben pal și lapte subțire, lichid, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Se strecoară amestecul prin strecurătoare într-un castron mare. Folosind mâinile, frământați energic untul într-o strecurătoare, stoarcând Zara rămasă, până când este densă și cremoasă, aproximativ 5 minute.
Transferați untul într-un castron mare, rezervând zară. Folosind mâinile, frământați sarea în unt.
Se rulează în bușteni și se înfășoară în folie de plastic sau se transferă într-un recipient etanș și se dă la frigider. (Untul se va păstra până la 1 săptămână la frigider sau 1 lună congelat.)
Se strecoară Zara prin sită cu ochiuri fine, apoi se acoperă și se dă la frigider până la 1 săptămână.