Unt de Canape polonez (polska Maslo)
Nevoie de o fără gluten, primal, prietenos cu fodmap și pescatarian hor d ' oeuvre? Unturile Poloneze de Canape (polska Maslo) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 1. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1200 calorii, 44G de proteine, și 112g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de hamsii, unt, ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Castravete Canape, Caprese Canap8, și Canap de somon afumat si arpagic 4.
Instrucțiuni
Canapele mici, în stil polonez sau sandvișuri cu fața deschisă pot fi servite cu aperitivul pentru a deschide pofta de mâncare oaspeților dvs. la cină sau ca gustare principală la petreceri de cărți, întâlniri de club sau diverse adunări informale. O tavă sau un platou amenajat decorativ cu aceste kanapki colorate va adăuga o notă festivă oricărei întâlniri și vă va invita oaspeții să savureze și să socializeze.Unt de mărar (Maslo Koperkowe).Furcă-amestecați 1/2 cană de unt moale cu 2-3 linguri de mărar proaspăt tocat mărunt și sare și piper după gust.Grădină-unt verde (Maslo Z Zielenina).Furculiță-amestecați 1/2 cană de unt moale cu 1 lingură fiecare mărar proaspăt tocat mărunt, pătrunjel și arpagic. Sare și piper după gust.Unt de hrean (Maslo Chrzanowe).Cremă 1/2 cană de unt moale, apoi amestecă în 1 lingură de hrean proaspăt ras și 2 lingurițe de suc de lămâie plus un strop de sare. Poate fi amestecat într-un blender.Unt de muștar (Maslo Musztardowe).Furculiță-amestec 1/2 cana unt moale cu 1-2 linguri maro muștar preparat, 2 lingurite suc de lamaie si un strop de sare.Unt de hamsii (Maslo Sardelowe).
Se presară puțin suc de lămâie.Unt de hering (Maslo Sledziowe).Înmuiați 1 hering mic în apă rece peste noapte, apoi piele, os și piure sau măcinat.
Combinați cu 1/2 cană de unt moale. Opțional: se poate adăuga puțin suc de lămâie.