Unt De Arțar Real
Untul de arțar Real ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $2.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 238 calorii. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 36%. Încercați Real Canadian Unt Tarte, Real St Louis Gooey Unt Tort, și Amestec De Tort Galben De Casă: Ingrediente Reale, Foarte Rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți chiuveta cu cel puțin 6 inci de apă foarte rece înainte de a începe să gătiți răspândirea.
Într-o oală mare la foc mediu-mare, aduceți siropul de arțar și siropul de porumb la fiert. Gatiti siropul pana cand un termometru cu bomboane citeste exact 232 grade F / 112 grade C., amestecand ocazional. Temperatura corectă este foarte importantă în acest proces.
De îndată ce siropul atinge temperatura corectă, scoateți tigaia de pe foc și coborâți-o cu grijă în baia de apă rece. Lăsați siropul să se odihnească și să se răcească până ajunge la 70 de grade F/20 de grade C, aproximativ 30 de minute.
Când siropul atinge 70 de grade F, scoateți vasul din Baia de apă rece și bateți siropul răcit cu un mixer electric la viteză mare până când siropul formează o răspândire cremoasă, groasă, aproximativ 3 minute.
Împachetați răspândirea într-un recipient, acoperiți și coaceți în frigider timp de aproximativ 2 ore înainte de servire. Maple unt va păstra acoperit în frigider până la o lună. Dacă untul de arțar răcit este prea greu să se răspândească direct din frigider, lăsați să ajungă la temperatura camerei.