Unt De Arțar Real

Unt De Arțar Real
Untul de arțar Real ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $2.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 238 calorii. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 36%. Încercați Real Canadian Unt Tarte, Real St Louis Gooey Unt Tort, și Amestec De Tort Galben De Casă: Ingrediente Reale, Foarte Rapid pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți chiuveta cu cel puțin 6 inci de apă foarte rece înainte de a începe să gătiți răspândirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2
Într-o oală mare la foc mediu-mare, aduceți siropul de arțar și siropul de porumb la fiert. Gatiti siropul pana cand un termometru cu bomboane citeste exact 232 grade F / 112 grade C., amestecand ocazional. Temperatura corectă este foarte importantă în acest proces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
De îndată ce siropul atinge temperatura corectă, scoateți tigaia de pe foc și coborâți-o cu grijă în baia de apă rece. Lăsați siropul să se odihnească și să se răcească până ajunge la 70 de grade F/20 de grade C, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Când siropul atinge 70 de grade F, scoateți vasul din Baia de apă rece și bateți siropul răcit cu un mixer electric la viteză mare până când siropul formează o răspândire cremoasă, groasă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Împachetați răspândirea într-un recipient, acoperiți și coaceți în frigider timp de aproximativ 2 ore înainte de servire. Maple unt va păstra acoperit în frigider până la o lună. Dacă untul de arțar răcit este prea greu să se răspândească direct din frigider, lăsați să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArțarUnt De Arțar
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista