Unt de arahide și urme de jeleu

Untul de arahide și amprentele de jeleu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 105 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de zmeură, unt, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Încercați Unt de arahide și urme de jeleu, Unt de arahide și urme de jeleu, și Unt de arahide & Jelly Cupcakes [vanilie Cupcakes cu jeleu de umplere și unt de arahide glazura] pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și sarea, amestecând bine cu un bici; deoparte.
Puneți zaharurile, untul de arahide și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când se combină bine.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie. Adăugați treptat amestecul de făină la amestecul de zahăr, bătând la viteză mică doar până când este combinat.
Înveliți ușor mâinile cu spray de gătit. Formați aluatul în 36 de bile (aproximativ 2 1/2 lingurițe fiecare).
Așezați bilele la 2 centimetri distanță pe foile de copt căptușite cu hârtie pergament. Apăsați degetul mare în centrul fiecărei bile de aluat, lăsând o indentare. Acoperiți și răciți 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 14 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți cookie-urile din tigăi și răciți-le pe un suport de sârmă.
Așezați conservele într-un castron mic pentru microunde și cuptorul cu microunde la 20 de secunde, amestecând o dată.
Adăugați sucul, amestecând până se omogenizează. Lingura aproximativ 1/2 linguriță păstrează amestecul în centrul fiecărui cookie.