Unt de arahide și cremă Brownies

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați untul de arahide și smântâna. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $ 1.97 pe portie. O porție conține 463 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. 18 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de topping frisca extra cremoasa, unt de arahide extra crocant, brownie clasic fudge si o mana de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face aceasta reteta atat de delicioasa. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Fotbal Fumble Nutter Brownie Bites (negrese unt de arahide cu crema de unt Marshmallow glazura), Cookie-Uri Și Cremă Swirled Brownies Cu Unt De Arahide De Ciocolată, și Sundaes Sănătoase (Cereale Integrale Unt De Arahide Cookie-Uri + Unt De Arahide Bananan Inghetata) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie rotundă cu formă de arc de 8 sau 9 inci cu spray de gătit fără stick.
Pregătiți amestecul de brownie conform instrucțiunilor pachetului.
Întindeți aluatul uniform în tigaia cu formă de arc.
Coaceți 45 până la 48 de minute timp de 8 inci sau 36 până la 38 de minute pentru tigaia de 9 inci. Mișto.
Bateți brânza cremă cu un mixer electric la viteză medie până la pufos. Bateți treptat în unt de arahide, zahăr pudră și 3 căni de topping bătut până se combină bine. Păstrarea desert în tigaie springform, amestec răspândit uniform peste negrese răcite.
Se acoperă cu toppingul biciuit rămas. Folosiți dinții unei furculițe pentru a crea vârtejuri în frisca.
Presărați așchii de ciocolată deasupra frișcăi. La frigider cu 2 ore înainte de servire.