Unt De Arahide-Vartej Caramel Mere

Unt De Arahide-Vartej Caramel Mere
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 415 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere, unt de arahide cremos, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt De Arahide Caramel Mere, Bacon-Covrig-Unt De Arahide Caramel Mere, și Plăcintă Cu Mousse Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Vegană Cu Sos De Agave Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați merele, apoi uscați complet. (Notă: pentru ca sosul de caramel să se lipească de mere, merele trebuie să fie bine răcite înainte de spălare, uscare și scufundare în sosul de caramel.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
MărMăr
2
Introduceți băț pop din lemn în capătul tulpinii fiecărui măr. Caramele cu microunde și apă în vas mare de sticlă cu microunde la înălțime 2 până la 2-1/2 min. sau până când caramelele sunt complet topite și amestecul este bine amestecat când este agitat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane CaramelBomboane Caramel
MărMăr
ApăApă
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Acoperiți placa mare cu pergament; pulverizați cu spray de gătit. Înmuiați merele, câte 1, în sos de caramel, întorcându-se pentru a acoperi uniform fiecare măr. Țineți mărul înmuiat peste castron pentru a lăsa excesul de caramel să picure înapoi în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Spray De GătitSpray De Gătit
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
MărMăr
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați mărul pe farfuria pregătită. La frigider 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
5
Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
6
Adăugați unt de arahide; rotiți ușor cu lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
7
Stropiți peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
8
Dați la frigider 1 oră sau până când caramelul este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
9
Scoateți merele din frigider 15 min. înainte de servire. (Notă: merele Caramel pot fi refrigerate cu până la 2 zile înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
MărMăr
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista