Unt de arahide unchiul Mac și cookie-uri jeleu
Unt de arahide unchiul Mac și cookie-uri jeleu necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 199 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 17 cenți pe porție. Funcționează bine ca desert. Un amestec de zahăr, conserve de fructe, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 28%. Încercați Unt de arahide și cookie-uri jeleu, Unt de arahide și cookie-uri jeleu, și Cookie-Uri Cu Unt De Arahide Și Jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați împreună untul de arahide, zahărul, oul și vanilia până se amestecă bine. Aruncați cu lingurițe pe foi de cookie-uri neîngresate. Folosiți o furculiță pentru a face un model încrucișat în partea de sus. Faceți o mică gaură în partea de sus a fiecărui cookie folosind mânerul unei linguri de lemn. Umpleți găurile cu conserve.
Coaceți timp de 8 până la 11 minute în cuptorul preîncălzit. Se lasă să se răcească câteva minute pe foile de fursecuri înainte de a se transfera pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.