Unt De Arahide-Ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați unt de arahide-ciocolată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 242 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână glazură de ciocolată, albușuri de ou, cremă de patiserie cu unt de arahide și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Moarte prin unt de arahide: fursecuri cu unt de arahide cu cupe de unt de arahide cu ciocolată, Plăcintă Cu Mousse Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Vegană Cu Sos De Agave Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/3 căni de apă la fiert într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare. Se amestecă amestecul de bucăți, bătând energic cu o lingură de lemn 1 minut sau până când amestecul lasă părțile laterale ale tigaiei.
Așezați aluatul într-un castron al unui mixer electric cu suport electric; se răcește 5 minute. Bateți aluatul la viteză medie cu mixerul electric folosind atașamentul cu palete.
Adăugați ouă și albușuri, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. (Dacă se dorește, ouăle și albușurile de ou pot fi adăugate câte 1 și bătute energic cu o lingură de lemn în loc să folosească mixerul.)
Puneți aluatul într-o pungă mare de plastic cu fermoar. (Se poate folosi și o pungă mare de patiserie.)
Tăiați o deschidere de 1 1/2 inch într-un colț al pungii. Pipeți fâșii de aluat lungi de 4 inci la o distanță de 2 inci pe foi de copt negrease.
Coaceți la 425 timp de 20 până la 25 de minute sau până când este umflat și auriu. (Nu faceți underbake.)
Scoateți din cuptor și tăiați o mică fantă în partea laterală a fiecărui clair pentru a permite aburului să scape. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Split clairs folosind un cuțit zimțat, începând de la 1 latură lungă fără a tăia partea opusă. Scoateți și aruncați aluatul moale în interior.
Puneți cu grijă aproximativ 1/4 cană de cremă de patiserie cu unt de arahide în fiecare clair; închideți partea superioară a fiecărei clair peste umplutură. Se acoperă uniform cu glazură de ciocolată. Chill clairs timp de 2 ore sau înghețați până la 1 lună.