Unt De Arahide-Bomboane De Covrig
Unt de arahide-bomboanele de covrig ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 95 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 20 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână napolitane topite, cremă de brânză, unt de arahide cremos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Încercați Unt De Arahide Cupa Covrig Bomboane, Covrig cu unt de arahide și bomboane de caramel, și Rețetă De Bomboane Cu Unt De Arahide-Covrig pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt sau o tavă cu hârtie cerată. Într-un castron mare pentru microunde, combinați untul de arahide și crema de brânză. Cuptor cu microunde, neacoperit, la putere mare (100% putere) timp de 30 de secunde sau până când amestecul este ușor înmuiat, amestecând o dată. Se amestecă zahărul pudră și covrigii. Formați amestecul de unt de arahide în bile de 1 inch.
Așezați bile pe foaia de copt pregătită. Acoperiți și congelați timp de 15 minute sau până când este ferm.
Așezați napolitane Ghirardelli de topire întunecată de la globi oculari într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la jumătate de putere sau setarea dezghețării timp de 30 de secunde. Se amestecă bine (produsul își păstrează forma inițială până se agită). Dacă nu este complet topit, continuați să cuptorul cu microunde la intervale de 15 secunde și amestecați până se omogenizează. Supraîncălzirea va provoca arderea napolitelor.
Folosind o furculiță, înmuiați bilele în amestec topit, permițând excesului să picure înapoi în castron.
Așezați bilele înmuiate înapoi pe foaia de copt. Se răcește timp de 30 de minute sau până când este ferm.