Un lucru sau două despre puiul de zară la grătar

Un lucru sau două despre puiul de zară la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 325 calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 194 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos tabasco, sare kosher, zahăr brun deschis și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de SippitySup. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 51%. Încercați Un lucru sau două despre puiul de zară la grătar, [] Usturoi la gratar & Salata de pui Zara cu Zara-Tahini Dressing, și Pui De Zară La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați Zara, usturoiul, zahărul brun, cimbru, Tabasco, sare și piper; adăugați pui, întorcându-se la strat. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 24 de ore; întorcând puiul ocazional.
Scoateți puiul din frigider cu 30 de minute înainte de grătar. Folosiți o strecurătoare pentru a îndepărta marinada; aruncați cimbru și usturoi și condimentați cu sare.
Se pune pe grătar uns la foc mediu-mare. Închideți capacul și grătarul, rotind ocazional, până când un termometru insta-read introdus în partea cea mai groasă citește 165 de grade F; aproximativ 30 până la 40 de minute. Este posibil să fie nevoie să mutați picioarele într-o parte mai rece a grătarului pentru a împiedica pielea să se carbonizeze prea mult. Fii sârguincios.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...