Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați un festiv f8te. Această rețetă face 6 porții cu 770 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de morcovi, bicarbonat de sodiu, plus două linguri de ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Grey Goose fruits de F8te Cocktail de șampanie, Baie Festivă, și Șuncă festivă.
Instrucțiuni
1
Împărțiți aluatul uniform între cele patru tigăi de tort pregătite și coaceți până devin aurii și o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată, aproximativ 25-30 de minute. Se răcește în tigăi pe o grătar timp de aproximativ 10 minute, apoi se dovedește să se răcească complet (întoarceți prăjiturile cu partea dreaptă în sus).Ungeți un pic de glazură pe baza plăcii de tort sau a suportului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Așezați un strat pe placa de tort, apoi așezați patru benzi de hârtie pergament în jurul perimetrului, înfășurând marginile sub tort - acest pergament va menține placa de tort îngrijită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
3
Întindeți între 1/4 și 1/3 dintr-o cană de glazură peste tort (nu am măsurat niciodată, vizați un strat subțire și uniform), apoi așezați un alt tort deasupra. Repetați procesul cu următoarele două straturi și deasupra cu ultimul strat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Kilograme De Mure (aproximativ
4
Răspândiți partea superioară și laturile tortului cu subțire cu glazură, formând ceea ce se numește un strat de crumb. Nu trebuie să fie perfect, dar tortul trebuie acoperit complet, astfel încât firimiturile să nu migreze în stratul final. Se răcește timp de 30 de minute sau până când glazura este ușor fermă la atingere.Folosiți glazura rămasă pentru a acoperi partea superioară și părțile laterale ale tortului, după cum doriți. Folosiți un cuțit cu lamă subțire pentru a marca locul în care glazura se întâlnește cu hârtia pergament pentru a rupe sigiliul și îndepărtați.Face un tort de 8 inch.Note: acest tort este extrem de fraged, motiv pentru care folosesc mai multe tigăi de tort în loc să despic straturile. Puteți folosi cu ușurință două tigăi pentru a face două straturi, ajustând timpul de gătit în consecință. Glazura de brânză cremă este foarte moale și nu este cea mai ușor de Pipat. Dacă se încălzește prea mult, răciți atât tortul, cât și glazura timp de aproximativ 10 minute pentru a se întări. Chiar și cu astfel de măsuri, rețineți că acesta nu este tipul de glazură care permite un finisaj perfect neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos