Un Fel De Mâncare Jambalaya

Un fel de mâncare Jambalaya ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.04 pe portie. O porție conține 479 calorii, 36g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Mergeți la magazin și ridicați carne de piept de pui, mazăre, orez instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Easy Cajun Jambalaya: un fel de mâncare versatil, Pastele Cajun Jambalaya: un fel de mâncare gustoasă și distractivă cu cârnați, și Farfurie Cu Porumb Dulce (Garnitură) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Se adaugă puiul, cârnații și usturoiul și se sotează până se rumenesc.
Se amestecă supa și sosul și se încălzește la fierbere. În cele din urmă, amestecați orezul, creveții și mazărea. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de 5 minute sau până când se încălzește.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Don Olegario Albarino cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Don Olegario Albarino]()
Don Olegario Albarino
Don Olegario Albari este o expresie prin excelență a acestui soi elegant, aromat, care prezintă arome și arome strălucitoare de citrice, grapefruit și fructe albe, cu note florale seducătoare subliniate de o aciditate proaspătă, vibrantă. Finisajul este lung și viu, terminând cu o notă clară de coajă de lămâie.