Umăr de porc umplut cu caise cu glazură de miere de soia
Umăr de porc umplut cu caise cu glazură de miere de soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 300 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Umăr de porc umplut cu caise cu glazură de miere de soia, Filet de porc umplut cu salvie cu glazură de miere-muștar, și Umăr De Porc Fiert Cu Miere-Soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 27
Într-o cratiță mică, acoperiți căței de usturoi cu apă și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când usturoiul este abia fraged, aproximativ 10 minute.
Între timp, într-un castron, acoperiți caisele uscate cu apă fierbinte și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Deschideți friptura de porc, smulgând corzile, dacă este necesar, și așezați-o pe o suprafață de lucru, cu partea grasă în jos. Condimentați interiorul fripturii cu sare, piper negru și piper roșu zdrobit. Aranjați cățelele de usturoi și caisele uscate în centrul fripturii.
Rulați friptura și legați la intervale de 1 inch cu sfoară de bucătărie. Condimentați exteriorul fripturii cu sare, piper negru și piper roșu zdrobit și puneți-l într-o tigaie, cu grăsime în sus. Prăjiți carnea de porc timp de 3 ore.
Într-un castron mic, combinați mirinul cu sosul de soia, mierea, muștarul și uleiul de susan.
Ungeți carnea de porc cu jumătate din glazură și prăjiți timp de 10 minute.
Periați din nou carnea de porc cu glazura rămasă și prăjiți-o timp de aproximativ 10 minute mai mult, până când carnea de porc este frumos lăcuită și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează 165 până la 17
Transferați carnea de porc pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Se amestecă 1/4 cană de apă în sucurile de tigaie.
Se toarnă sucurile într-o cratiță mică și se toarnă grăsimea. Acoperiți sucurile și păstrați-le fierbinți.
Aruncați sfoara și sculptați friptura în felii groase.
Serviți carnea de porc, trecând sucurile de tigaie la masă.