Umăr de porc prăjit cu sos de rodie

Umăr de porc prăjit cu sos de rodie
Umăr de porc prăjită cu sos de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 458 calorii, 43G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD pe porție. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți friptură de umăr de porc, sare kosher și piper măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Umăr De Porc Prăjit Cu Sos De Ghimbir De Muștar, Umăr De Porc Prăjit, și Umăr De Porc Prăjit În Caserolă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Condimentează friptura de porc cu usturoi, sare kosher și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Friptură De PorcFriptură De Porc
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Se pune într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Coaceți friptura timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit. În timp ce friptura se coace, combinați semințele de rodie și apa într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți timp de 20 până la 30 de minute, până când semințele de rodie s-au descompus și și-au eliberat sucurile. Apăsați printr-un filtru pentru a obține cât mai mult suc posibil. Ar trebui să aveți aproximativ 3/4 cană de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Se toarnă sucul din rodie într-o cratiță și se aduce la fierbere. Se fierbe la foc mediu până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se ia de pe foc și se amestecă în oțetul balsamic, zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
După ce friptura a fost la cuptor timp de 1 oră, începeți să o ungeți cu sosul de rodie, folosind o perie pentru a aplica pe partea superioară și laterală. Continuați să prăjiți carnea de porc până când temperatura internă a atins 180 de grade F (80 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de sculptură și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista