Umăr de porc prăjit cu sos de rodie

Umăr de porc prăjit cu sos de rodie
Umăr de porc prăjită cu sos de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 458 calorii, 43G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD pe porție. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți friptură de umăr de porc, sare kosher și piper măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Umăr De Porc Prăjit Cu Sos De Ghimbir De Muștar, Umăr De Porc Prăjit, și Umăr De Porc Prăjit În Caserolă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Condimentează friptura de porc cu usturoi, sare kosher și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Friptură De PorcFriptură De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Se pune într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Coaceți friptura timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit. În timp ce friptura se coace, combinați semințele de rodie și apa într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți timp de 20 până la 30 de minute, până când semințele de rodie s-au descompus și și-au eliberat sucurile. Apăsați printr-un filtru pentru a obține cât mai mult suc posibil. Ar trebui să aveți aproximativ 3/4 cană de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Se toarnă sucul din rodie într-o cratiță și se aduce la fierbere. Se fierbe la foc mediu până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se ia de pe foc și se amestecă în oțetul balsamic, zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
După ce friptura a fost la cuptor timp de 1 oră, începeți să o ungeți cu sosul de rodie, folosind o perie pentru a aplica pe partea superioară și laterală. Continuați să prăjiți carnea de porc până când temperatura internă a atins 180 de grade F (80 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de sculptură și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista