Umăr De Porc Hawaian Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați umărul de porc hawaian fiert. Această rețetă face 4 porții cu 460 calorii, 36g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, coriandru măcinat, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Umăr De Porc Fiert, Umăr De Porc Fiert, și Umăr De Porc Fiert.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: sfoară de măcelar
Într-un castron mic, combinați zahărul brun, sarea Hawaiană, boia de ardei, chimenul, coriandrul și piperul negru.
Tăiați carnea de porc în 4 porții egale, apoi legați fiecare tăietură cu niște sfoară de măcelar. Presărați ușor fiecare bucată cu 1 1/2 lingurițe din amestecul de condimente.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Încălziți 3 linguri de ulei de canola într-un cuptor olandez mare la foc mediu. Căutați fiecare tăietură de porc pe toate părțile, apoi transferați-le pe o farfurie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de canola în aceeași oală împreună cu ceapa, ghimbirul și usturoiul.
Se toarnă sucul de ananas și bulionul de pui și se întoarce carnea de porc în oală. Acoperiți puneți oala în cuptor pentru a fierbe până când carnea de porc este fragedă cu furculița, aproximativ 2 1/2 ore.
Scoateți carnea de porc din cuptorul olandez și aranjați bucățile pe o foaie de copt.
Presărați fiecare bucată cu restul de 1/2 linguriță din amestecul de condimente și puneți-le sub un broiler scăzut până când blaturile lor sunt maronii și crocante, dar nu arse, aproximativ 2 minute.
Transferați carnea de porc într-un platou de servire și serviți cu un strop de lichid de fiert.
Serviți carnea de porc cu piureul de păstârnac și rădăcina de țelină, dacă doriți.