Umăr De Porc Hawaian Fiert

Umăr De Porc Hawaian Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați umărul de porc hawaian fiert. Această rețetă face 4 porții cu 460 calorii, 36g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, coriandru măcinat, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Umăr De Porc Fiert, Umăr De Porc Fiert, și Umăr De Porc Fiert.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: sfoară de măcelar
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Într-un castron mic, combinați zahărul brun, sarea Hawaiană, boia de ardei, chimenul, coriandrul și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Zahăr BrunZahăr Brun
CoriandruCoriandru
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați carnea de porc în 4 porții egale, apoi legați fiecare tăietură cu niște sfoară de măcelar. Presărați ușor fiecare bucată cu 1 1/2 lingurițe din amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
5
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Încălziți 3 linguri de ulei de canola într-un cuptor olandez mare la foc mediu. Căutați fiecare tăietură de porc pe toate părțile, apoi transferați-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de canola în aceeași oală împreună cu ceapa, ghimbirul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se sotează 2 minute.
9
Se toarnă sucul de ananas și bulionul de pui și se întoarce carnea de porc în oală. Acoperiți puneți oala în cuptor pentru a fierbe până când carnea de porc este fragedă cu furculița, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Stoc De PuiStoc De Pui
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scoateți carnea de porc din cuptorul olandez și aranjați bucățile pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Cuptor OlandezCuptor Olandez
11
Presărați fiecare bucată cu restul de 1/2 linguriță din amestecul de condimente și puneți-le sub un broiler scăzut până când blaturile lor sunt maronii și crocante, dar nu arse, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
12
Transferați carnea de porc într-un platou de servire și serviți cu un strop de lichid de fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
13
Serviți carnea de porc cu piureul de păstârnac și rădăcina de țelină, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
PăstârnacPăstârnac
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista