Umăr De Porc Fiert În Stil Caucaz

Umăr De Porc Fiert În Stil Caucaz
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Umărul de porc fiert în stil Caucaz ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 440 calorii, 46G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 41 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin roșu, fulgi de ardei roșu, friptură de umăr de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este super. Încercați Umăr De Porc Fiert În Stil Caucaz, Umăr De Porc Fiert, și Umăr De Porc Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă usturoiul, apoi se amestecă într-o pastă cu 2 lingurițe de sare kosher folosind un cuțit greu. Se macină semințele de coriandru și schinduf și fulgii de ardei roșu într-o pulbere în râșniță, apoi se amestecă împreună cu usturoiul și 2 linguri de ulei într-un castron mic. Faceți fante adânci de 2 inci pe toată carnea cu un cuțit mic ascuțit și împingeți o parte din pastă în fante. Frecați pasta rămasă peste toată carnea. Puneți carnea de porc într-un castron și marinați, acoperită și răcită, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SchindufSemințe De Schinduf
Sare KosherSare Kosher
CoriandruCoriandru
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Carne MăcinatăCarne Măcinată
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Aduceți carnea la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
3
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o oală largă de 5 până la 6 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi carne de porc brună pe toate părțile, întorcându-se cu clești și o furculiță mare de bucătărie, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Transferați carnea de porc pe o farfurie mare și gătiți ceapa în grăsimea rămasă în oală, amestecând ocazional și răzuind bucăți maro, până când începe să se rumenească, 7 până la 8 minute. Întoarceți carnea de porc în oală și adăugați apă și linguriță rămasă sare kosher. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă bine cu capac și se transferă la cuptor. Braise, întorcând carnea o dată, până când este foarte fragedă, aproximativ 3 ore. Se răcește carnea de porc în sucurile de tigaie complet, neacoperite, aproximativ 1 1/2 ore, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
CeapăCeapă
ApăApă
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Îndepărtați grăsimea de pe suprafața sucurilor de tigaie și reîncălziți carnea de porc (cu sucuri de tigaie), acoperită, în cuptor 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Transferați carnea de porc într-un platou folosind clești curățați și furculiță mare. Se amestecă coriandru, oțet și sare de masă și piper după gust în sucuri de tigaie și se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
OțetOțet
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
TigaieTigaie
1
* Carnea de porc poate fi marinată până la 3 zile.* Carnea de porc fiartă poate fi răcită până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista