Umăr de porc fiert în Hoisin-sos de vin cu prune uscate
Umăr de porc fiert în sos Hoisin-vin cu prune uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr brun, căței de usturoi, friptură de porc boston butt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc fiert cu Port și prune uscate, Pui Fiert Cu Prune Uscate, și Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti marinada, combinați primele 4 ingrediente și frecați uniform peste carnea de porc. Acoperiți și marinați carnea de porc în frigider 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pentru a pregăti friptura, încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Presărați carnea de porc cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile Paharului
5
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 8 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 2 minute. Se amestecă bulion, 3/4 cană de sake, hoisin și pastă de chile. Întoarceți carnea de porc în tigaie; acoperiți și coaceți la 300 timp de 3 ore. Reduceți temperatura cuptorului la 250 (nu scoateți carnea de porc din cuptor); gatiti 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să stea 15 minute. Folosiți două furculițe pentru a îndepărta carnea de porc în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Îndepărtați și aruncați orice grăsime vizibilă.
10
Se strecoară amestecul de vin printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Așezați o pungă mare de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 4 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
12
Se toarnă picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
13
Scurgeți picăturile înapoi în tigaie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați prune uscate în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand sosul se reduce la 2 cani (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Uscate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Vin Perfect: Dr. Weims-Prum Wehlener Sonnenuhr Riesling Spatlese 2002 (Mosel-Saar-Ruwer, Ger - many), $ claritatea pură, curată și aciditatea ridicată a Riesling-urilor germane sunt grozave atunci când sunt juxtapuse cu fripturi bogate de porc. Acest riesling are, de asemenea, indicii de caise care funcționează frumos împotriva dulceaței prunelor uscate și a sosului Asiatic hoisin din friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Prune Uscate
Riesling
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ