Umăr de porc fiert cu cidru cu ceapă caramelizată

Umăr de porc fiert cu cidru cu ceapă caramelizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 306 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 296 de fani. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere nefiltrat, jumătate de umăr de porc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Umăr de porc fiert cu cidru cu ceapă caramelizată și Co de mere, Umăr de porc fiert cu cidru cu ceapă caramelizată și Confit de mere, și Umăr De Porc Fiert Cu Cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Scor de grăsime și orice piele pe carne de porc într-un model crosshatch. Faceți fante pe toată carnea cu un cuțit mic ascuțit și introduceți o fâșie de usturoi în fiecare fantă. Se usucă carnea de porc și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul într - o oală grea rezistentă la cuptor de 4 până la 5 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți carnea pe toate părțile, întorcându-se ocazional cu ajutorul cleștelor și a unei furculițe de sculptură, aproximativ 8 minute.
Transferați carnea de porc pe o farfurie.
Se adaugă ceapa în oală și se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie și începe să devină auriu, aproximativ 5 minute.
Se adaugă 3/4 linguriță sare și saut, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie și caramelizată, încă 8 până la 10 minute.
Se amestecă cidrul și se întoarce carnea de porc în oală.
Acoperiți oala cu un capac etanș și fierbeți carnea de porc în mijlocul cuptorului până când este foarte fragedă, 2 1/2 până la 3 ore.
Transferați carnea de porc într-un vas de servire cu ajutorul cleștelor și furculiței de sculptură. Se fierb sucurile de gătit cu ceapă până când amestecul se reduce la aproximativ 2 căni, 2 până la 3 minute, apoi se condimentează cu sare și piper și se servește cu carne de porc.
* Carnea de porc poate fi făcută cu 1 zi înainte. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți în lichid, acoperit, la 325 km 1 oră.