Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați umărul de porc fiert. Această rețetă servește 8 și costă 2,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 443 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bulbul de fenicul, piperul, cimbrul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Umăr De Porc Fiert, Umăr De Porc Fiert, și Umăr De Porc Fiert Cu Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind un măcinător de condimente, măcinați semințele de coriandru și chimen până când sunt o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Presărați umărul de porc cu condimentele măcinate și sarea, apoi legați fiecare bucată astfel încât să gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Înveliți un cuptor olandez cu ulei de măsline și aduceți la foc mare. Rumeniți prima carne de porc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Scoateți carnea de porc din tigaie și rezervați. Îndepărtați grăsimea în tigaie și dați câteva picături de ulei nou. Repetați cu a doua carne de porc și îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coborâți focul la mediu și aruncați feniculul și ceapa și condimentați-le cu sare și o stropire de piper roșu zdrobit. Gatiti ceapa si feniculul pana cand sunt moi si foarte aromate, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8
Adăugați vinul și reduceți la jumătate. Se amestecă muștarul și se adaugă frunzele de dafin și cimbru. Întoarceți carnea de porc la cuptorul olandez și adăugați stoc în tigaie până când ajunge la jumătatea părții de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați sare dacă este necesar. Aduceți lichidul la fierbere, acoperiți și puneți cuptorul olandez în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
După 1 oră, întoarceți carnea de porc și adăugați mai mult lichid în tigaie dacă nivelul lichidului a scăzut. Acoperiți și reveniți la cuptor timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
11
Întoarceți carnea de porc înapoi și reveniți la cuptor fără capac și gătiți încă 45 de minute. Lichidul trebuie să se concentreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Scoateți tigaia din cuptor, scoateți carnea de porc și rezervați timp de 15 minute, acoperită cu folie de aluminiu. Îndepărtați excesul de grăsime din tigaie și reduceți sucurile de tigaie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
13
Feliați carnea de porc și serviți cu ceapă, fenicul și sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ