Umplutură Vegetariană De Sandviș Cu Năut
Umplutura vegetariană de sandviș cu naut ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 201 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Dacă aveți maioneză, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1358 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 69%. Rețete similare includ Umplutură Vegetariană De Sandviș Cu Năut, Umplutură Vegetariană De Sandviș Cu Năut, și Umplutură Vegetariană De Sandviș Cu Năut.
Instrucțiuni
Scurgeți și clătiți năutul.
Se toarnă năutul într-un bol de amestecare de dimensiuni medii și se pasează cu o furculiță.
Se amestecă în țelină, ceapă, maioneză (după gust), suc de lămâie, mărar, sare și piper după gust.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier Brut]()
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.