Umplutură Uscată De Cireșe Și Mere

Umplutură Uscată De Cireșe Și Mere
Reteta uscate Cherry-mere umplutura ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 169 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Cap la magazin și ridica ceapa, condimentată cu ierburi umplutura Se amestecă firimituri, nuci pecan, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Curcan glazurat cu cireșe cu umplutură uscată de cireșe-mere, Challah, cârnați și umplutură de cireșe uscate, și Umplutură de cireșe uscate și cârnați italieni.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.Ungeți vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de scurtare sau gătit. În tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Adăugați ceapa; gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Într-un castron mare, amestecați bine ceapa gătită și ingredientele rămase. Folosiți 4 căni de umplutură pentru a umple cavitățile corpului de curcan de 12 kilograme (nu împachetați umplutura, deoarece se va extinde în timpul prăjirii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați umplutura rămasă în vasul de copt. Se acoperă cu folie; se dă la frigider până se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Prăjiți curcan umplut conform instrucțiunilor din rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
6
Coaceți umplutura în vasul de copt cu curcan în ultimele 40 până la 50 de minute de coacere sau până când se încălzește bine (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista