Umplutură Uscată De Cireșe Și Mere
Reteta uscate Cherry-mere umplutura ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 169 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Cap la magazin și ridica ceapa, condimentată cu ierburi umplutura Se amestecă firimituri, nuci pecan, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Curcan glazurat cu cireșe cu umplutură uscată de cireșe-mere, Challah, cârnați și umplutură de cireșe uscate, și Umplutură de cireșe uscate și cârnați italieni.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.Ungeți vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de scurtare sau gătit. În tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Într-un castron mare, amestecați bine ceapa gătită și ingredientele rămase. Folosiți 4 căni de umplutură pentru a umple cavitățile corpului de curcan de 12 kilograme (nu împachetați umplutura, deoarece se va extinde în timpul prăjirii).
Așezați umplutura rămasă în vasul de copt. Se acoperă cu folie; se dă la frigider până se coace.
Prăjiți curcan umplut conform instrucțiunilor din rețetă.
Coaceți umplutura în vasul de copt cu curcan în ultimele 40 până la 50 de minute de coacere sau până când se încălzește bine (165F).