Umplutură Fără Pâine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura fără pâine. Această rețetă face 8 porții cu 122 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper măcinat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Breadless BLT, Breadless Turcia BLT, și Breadless Italiană Sub Sandwich.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt din sticlă cu spray de gătit.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Gatiti ciupercile, usturoiul, telina si ceapa in uleiul de masline 3 pana la 5 minute.
Adăugați apa și bulionul; gatiti si amestecati pana se dizolva bulionul.
Combinați fasolea garbanzo, oul, Salvia, sarea și piperul într-un castron. Se amestecă împreună cu mâinile până se amestecă bine; se amestecă amestecul de legume; se transferă în vasul de copt pregătit. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute; scoateți folia și coaceți neacoperit încă 10 până la 15 minute.