Umplutură de Ziua Recunoștinței cu aromă de Pizza (sau pansament)

Umplutură de Ziua Recunoștinței cu aromă de Pizza (sau pansament)
Umplutura de Ziua Recunoștinței cu aromă de Pizza (sau Dressing) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 608 calorii, 29G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 73 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Umplutură de Ziua Recunoștinței fără Gluten-pansament cu baghete Schar, Burgeri De Curcan Cu Aromă De Ziua Recunoștinței, și Umplutură De Carne Tocată Cu Aromă De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc. Preîncălziți cuptorul la 275 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Răspândiți uniform nodurile de usturoi tăiate cubulețe pe o foaie de copt cu margini și coaceți până se usucă complet, aproximativ 50 de minute în total, foaia rotativă și nodurile de agitare de mai multe ori în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Ridicați temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
În cuptorul olandez mare, topiți untul la foc mediu-mare până când spumarea dispare (nu lăsați untul să se rumenească), aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Adăugați cârnați italieni și piure cu telul rigid sau portato masher pentru a se rupe în bucăți fine (cele mai mari bucăți nu trebuie să depășească 1/4 inch). Gatiti, amestecand frecvent pana cand raman doar cateva bucati de roz, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați ceapa, ardeiul gras verde, usturoiul și oregano și gătiți, amestecând frecvent, până când legumele se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se ia de pe foc și se adaugă jumătate din bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8
Bateți bulionul de pui rămas, ouăle și busuiocul într-un castron mediu până se omogenizează. Amestecând constant cu lingura de lemn, turnați încet amestecul de ouă în amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați cuburi de pâine și pliați ușor până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
10
Folosiți o parte din umplutură pentru a umple pasărea, dacă doriți. Pentru a găti umplutura rămasă, transferați-o în vasul de copt pătrat de 9 inci cu unt, acoperiți bine cu folie de aluminiu și coaceți până când termometrul de citire instantanee citește 150 F când este introdus în centrul vasului (aproximativ 35 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Îndepărtați folia, presărați cu o mână de parmezan și coaceți până se rumenesc și crocant deasupra (încă aproximativ 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții5
Scor De Sănătate21
Revista