Umplutură De Vafe Belgiene Cu Rețetă De Confit De Rață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați umplutura de vafe belgiană cu rețetă confit de rață. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați leg duck confit, țelină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ingredientul secret al vafei belgiene este berea, Rață cu Mango pe andive belgiene, și Ce Este Confitul De Rață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați vafele în cuburi și aranjați uniform pe o foaie de copt, apoi coaceți timp de 10 minute sau până când sunt crocante și aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Când este fierbinte și spumant, adăugați ceapa, usturoiul, morcovii și țelina, aruncați bine pentru a acoperi și sautați timp de 10-12 minute până când devine translucid, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Adăugați Salvia, caisele, confitul de rață, un strop de bulion de pui, sare și piper, aruncați bine pentru a combina, coborâți ușor focul și gătiți timp de 5 minute. Îndoiți cuburile de vafe, având grijă să nu le rupeți, până când sunt complet acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Rață întreagă
1/2 Crenguță Rozmarin
5
Adăugați siropul de arțar și o cană de bulion de pui și amestecați până se absoarbe complet. Gustați pentru sare și adăugați mai mult, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Transferați umplutura într-o caserolă mare, împachetați în jurul colțurilor, stropiți uniform cu restul stocului (puțin în plus dacă vă place al dvs. pe partea moale) și coaceți neacoperit la 191° timp de 20 de minute sau până când este crocant și auriu-maro deasupra. Mai multe rețete de umplutură pe Republica alimentară:umplutură de dovleac și ierburi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Umplutură de orez sălbatic și pâine de porumb
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread Umplutura
Orez Sălbatic, Clătit Bine
8
Sos De Pâine De Porumb Cu Cârnați Cu Trei Ardei
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)