Umplutură De Vafe Belgiene Cu Rețetă De Confit De Rață

Umplutură De Vafe Belgiene Cu Rețetă De Confit De Rață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați umplutura de vafe belgiană cu rețetă confit de rață. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați leg duck confit, țelină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ingredientul secret al vafei belgiene este berea, Rață cu Mango pe andive belgiene, și Ce Este Confitul De Rață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Tăiați vafele în cuburi și aranjați uniform pe o foaie de copt, apoi coaceți timp de 10 minute sau până când sunt crocante și aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Când este fierbinte și spumant, adăugați ceapa, usturoiul, morcovii și țelina, aruncați bine pentru a acoperi și sautați timp de 10-12 minute până când devine translucid, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Adăugați Salvia, caisele, confitul de rață, un strop de bulion de pui, sare și piper, aruncați bine pentru a combina, coborâți ușor focul și gătiți timp de 5 minute. Îndoiți cuburile de vafe, având grijă să nu le rupeți, până când sunt complet acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Rață întreagăRață întreagă
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Adăugați siropul de arțar și o cană de bulion de pui și amestecați până se absoarbe complet. Gustați pentru sare și adăugați mai mult, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Transferați umplutura într-o caserolă mare, împachetați în jurul colțurilor, stropiți uniform cu restul stocului (puțin în plus dacă vă place al dvs. pe partea moale) și coaceți neacoperit la 191° timp de 20 de minute sau până când este crocant și auriu-maro deasupra. Mai multe rețete de umplutură pe Republica alimentară:umplutură de dovleac și ierburi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Umplutură de orez sălbatic și pâine de porumb
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread UmpluturaCornbread Umplutura
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
8
Sos De Pâine De Porumb Cu Cârnați Cu Trei Ardei
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista