Umplutură de slănină , pere și nucă cu burniță de arțar
Bacon, pere & Nuc Umplutura cu burniță arțar ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 90 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40 și costă 31 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica oscar mayer bacon, aragaz top umplutura mix, pere, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscotti de smochine-nuc fără Gluten cu glazură de arțar, Plăcintă cu pere, nuci și sirop de arțar, și Tort De Tigaie Cu Pere De Arțar Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Așezați 3 felii de slănină într-un singur strat pe fundul tigaiei medii. Țeseți 3 din feliile de slănină rămase prin felii de slănină în tigaie pentru a semăna cu modelul de zăbrele. Gatiti la foc mediu 8 min. sau până când este crocant, întorcându-se după 5 min. Scoateți cu grijă slănina din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Tăiați feliile de slănină rămase; gatiti in aceeasi tigaie 5 min. sau până când este crocant, amestecând ocazional.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile.
Adăugați pere în tigaie; gatiti si amestecati 5 min. sau doar până la licitație.
Pregătiți amestecurile de umplutură într-o cratiță mare, conform instrucțiunilor de pe pachet; se amestecă slănină gătită tocată, pere și nuci. Lingura în vasul de servire; stropiți cu sirop. Se acoperă cu zăbrele de slănină.