Umplutură De Pâine De Țară
Țara pâine umplutura ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 302 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, unt, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Umplutură de pâine de țară cu brânză de capră, Kale și slănină, Umplutură de pâine de țară cu șuncă afumată, brânză de capră și cireșe uscate, și Turcia cu umplutură de șuncă de țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați pâinea în cuburi mari și întindeți-le pe o foaie de copt. Lăsați-le neacoperite peste noapte pentru a se învechi.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu 1 lingură de unt.
Puneți o tigaie mare la foc mediu și adăugați restul de 2 linguri unt. Când se topește, se adaugă ciupercile, țelina și ceapa și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand toate legumele s-au inmuiat, 6-8 minute.
Se lasă să se răcească câteva minute.
Într-un castron mare, combinați pâinea, legumele fierte și castanele de apă. Aruncați pentru a combina. Într-un castron separat, amestecați ouăle cu bulionul, pătrunjelul, sosul de soia și sucurile de citrice. Îndoiți în amestecul de pâine.
Se presară cu sare și piper. Dacă amestecul pare prea uscat, adăugați mai mult bulion sau puțină apă.
Răspândiți amestecul în vasul de copt pregătit. Poate fi acoperit și refrigerat peste noapte până când sunteți gata să coaceți.
Lăsați-l să ajungă mai întâi la temperatura camerei.
Acoperiți tigaia cu folie și puneți-o în cuptor timp de 20 până la 25 de minute. Descoperiți și gătiți până când blatul este rumenit, aproximativ încă 20 de minute.
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire. Rezervați 1 cană pentru o altă utilizare, dacă doriți, cum ar fi rețeta rotundă 2 plăcintă de Ziua Recunoștinței.