Umplutură De Pâine De Țară

Umplutură De Pâine De Țară
Țara pâine umplutura ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 302 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, unt, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Umplutură de pâine de țară cu brânză de capră, Kale și slănină, Umplutură de pâine de țară cu șuncă afumată, brânză de capră și cireșe uscate, și Turcia cu umplutură de șuncă de țară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați pâinea în cuburi mari și întindeți-le pe o foaie de copt. Lăsați-le neacoperite peste noapte pentru a se învechi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Puneți o tigaie mare la foc mediu și adăugați restul de 2 linguri unt. Când se topește, se adaugă ciupercile, țelina și ceapa și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand toate legumele s-au inmuiat, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se lasă să se răcească câteva minute.
6
Într-un castron mare, combinați pâinea, legumele fierte și castanele de apă. Aruncați pentru a combina. Într-un castron separat, amestecați ouăle cu bulionul, pătrunjelul, sosul de soia și sucurile de citrice. Îndoiți în amestecul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
LegumeLegume
Sos De SoiaSos De Soia
PătrunjelPătrunjel
PâinePâine
BulionBulion
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Se presară cu sare și piper. Dacă amestecul pare prea uscat, adăugați mai mult bulion sau puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
ApăApă
8
Răspândiți amestecul în vasul de copt pregătit. Poate fi acoperit și refrigerat peste noapte până când sunteți gata să coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
9
Lăsați-l să ajungă mai întâi la temperatura camerei.
10
Acoperiți tigaia cu folie și puneți-o în cuptor timp de 20 până la 25 de minute. Descoperiți și gătiți până când blatul este rumenit, aproximativ încă 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire. Rezervați 1 cană pentru o altă utilizare, dacă doriți, cum ar fi rețeta rotundă 2 plăcintă de Ziua Recunoștinței.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista