Umplutură de pâine de porumb și Chorizo
Porumb-pâine și Chorizo umplutura ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 141 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați țelină, oregano, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Chorizo și umplutură de pâine de porumb, Chorizo Umplutură De Pâine De Porumb, și Chile-curcan prăjit cu Chorizo-umplutură de pâine de porumb.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu rafturi în treimile superioare și inferioare ale cuptorului. Ungeți un vas de copt superficial de 3 litri.
Zdrobiți pâinea de porumb în bucăți de 1/2 inch, întinzându-se în 1 strat în 2 tigăi mari cu 4 fețe.
Coaceți, amestecând ocazional, până se usucă, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet și se transferă într-un castron mare.
Între timp, gătiți chorizo în ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când este crocant, 1 până la 2 minute.
Se adauga ceapa, telina, usturoiul, oregano si 1 1/4 lingurita sare si saut pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați la pâinea de porumb.
Bateți împreună bulionul și oul, apoi turnați peste umplutură și aruncați bine.
Se transferă în vasul de copt și se acoperă bine cu folie unsă cu unt.
Coaceți în treimea superioară a cuptorului 1 oră.
Îndepărtați folia și coaceți până când blatul este auriu, încă aproximativ 15 minute.