Umplutură de pâine de porumb cu șuncă, castane și salvie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de pâine de porumb cu șuncă, castane și salvie. O porție conține 209 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, pâine de porumb măcinată cu piatră, castane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură de salvie și pâine de porumb, Zară Cornbread și salvie umplutura, și Umplutură de mere și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. sfărâmați grosolan pâinea de porumb pe o foaie mare de copt cu margini. Prajiti la cuptor pana se usuca usor, aproximativ 5 minute.
Scoateți din cuptor. Mențineți temperatura cuptorului.
Vas de copt din sticlă de 11x7x2 inci cu unt. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Se adauga sunca taiata cubulete si saut pana se rumeneste, aproximativ 6 minute.
Transferați șunca într-un castron mare. Topiți 4 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă, țelină și salvie; acoperiți și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Transferați amestecul de legume în castron cu șuncă. Se amestecă castane, pătrunjel, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. (Amestecul de pâine prăjită și șuncă poate fi preparat cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați pâinea de porumb la temperatura camerei. Se răcește ușor amestecul de șuncă, apoi se acoperă și se dă la frigider.)
Se amestecă pâinea de porumb mărunțită în amestecul de șuncă.
Bateți 1 1/2 căni de bulion de pui și ouă într-un castron mediu pentru a amesteca.
Se amestecă în umplutură, adăugând mai mult bulion de pui cu linguri dacă este uscat.
Transferați umplutura în vasul de copt pregătit. Punctați cu restul de 1 lingură de unt. Pulverizați foaia de folie pe 1 parte cu spray antiaderent. Acoperiți umplutura de porumb cu folie, pulverizată în jos.
Coaceți umplutura 40 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul începe să se rumenească, cu aproximativ 20 de minute mai mult.