Umplutură De Plăcintă Cu Piersici La Congelator
Umplutura de plăcintă cu piersici la congelator ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 101 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă de la Allrecipes are 98 de fani. Dacă aveți amidon de porumb, zahăr, nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Metoda de umplere a plăcintei cu piersici la congelator și metoda de congelare a plăcintei, Umplutură Ușoară De Plăcintă Cu Mere De Casă, și Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați piersicile feliate într-un castron cu zahăr, amidon de porumb, tapioca și nucșoară. Aruncați până când este acoperit uniform și zahărul este în mare parte dizolvat.
Transferați piersicile pe o placă de plăcintă căptușită cu folie de 9 inch. Acoperiți cu o altă bucată de folie și congelați imediat pentru a preveni decolorarea piersicilor. Odată solid înghețat, îndepărtați piersicile de pe placa de plăcintă, cu folie și transferați-le într-o pungă de plastic blocată cu fermoar pentru utilizare ulterioară. Când este gata de utilizare, tapetați o farfurie de plăcintă cu crustă pregătită și așezați piersici congelate deasupra.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit pe raftul inferior timp de 20 de minute. Reduceți focul la 350 de grade F (175 de grade C) și continuați să coaceți încă 30 până la 35 de minute sau până când se încălzește complet.