Umplutură De Plăcintă Cu Fructe Înainte

Umplutură De Plăcintă Cu Fructe Înainte
Umplutura de plăcintă cu fructe înainte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 145 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Make-Ahead fructe și iaurt proteine Parfaits, Orez interzis de nucă de cocos cu Tofu și fructe de vară, și Tort de Crăciun cu fructe și nuci de vin fiert: tort de fructe Make-Ahead.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare dintre caise pe lungime în sferturi (șesimi dacă sunt foarte mari), aruncând gropi. (Dacă folosiți piersici, curățați-le și tăiați-le în pene subțiri. Dacă folosiți prune, tăiați fructele în felii de 1/2 inch.) Ar trebui să aveți aproximativ 8 căni de fructe în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
2
Într-un castron mare, amestecați ușor fructele, 1/2 cană zahăr, 1/4 cană făină (Vezi notele), suc de lămâie, scorțișoară și sare. Gustați fructele și adăugați mai mult zahăr dacă doriți (până la 3/4 cană în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Căptușiți o tigaie de 9 inci cu o foaie de folie lungă de 20 inci (ar trebui să existe aproximativ 5 inci de consolă pe fiecare parte a tigaiei). Tapetați folia cu o bucată de folie de plastic lungă de 20 de inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Turnați fructele în folie de plastic; trageți marginile împreună și pliați pentru a sigila, apoi repetați pentru a sigila folia peste plastic. Congelați până la 3 luni, îndepărtându-vă din tava de plăcintă, dacă doriți, după umplere este greu, în aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
De la congelator la cuptor
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru a coace plăcinta, desfaceți umplutura înghețată și puneți-o într-o tigaie de plăcintă de 9 inci căptușită cu o crustă necoaptă; acoperiți cu crusta superioară, sertizați marginile pentru a sigila și tăiați fante mici în partea de sus pentru a vă aerisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
7
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Coaceți plăcinta într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește în Centru, 1 1/4 până la 1 1/2 ore. (Dacă crusta devine prea maro înainte ca umplutura să clocotească, acoperiți marginile ușor cu folie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Dacă coaceți o plăcintă proaspătă, după amestecarea umpluturii la Pasul 2, turnați direct în produse de patiserie necoapte, acoperiți, sertizați și tăiați.
10
Coaceți aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista