Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice

Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Umplutura de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 2,25 USD pe porție. O porție conține 408 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, pătrunjel, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, și Umplutură De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Topiți 4 linguri de unt într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se adauga ceapa; saut pana cand este foarte frageda si caramelizata, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Transferați ceapa într-un castron mare. Topiți restul de 4 linguri de unt în aceeași oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Se adauga ciupercile si 1 lingura cimbru; saut pana cand ciupercile devin maro intens, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CimbruCimbru
5
Se adaugă în castron cu ceapă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Aduceți bulion, 1 lingură de cimbru și 2 lingurițe de salvie pentru a fierbe într-o cratiță mare adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se amestecă orezul sălbatic; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
8
Se amestecă orezul alb; acoperiți și fierbeți până când tot orezul este fraged și aproape tot lichidul este absorbit, cu aproximativ 18 minute mai mult. Se amestecă ceapa și ciupercile caramelizate, rămânând 1 lingură de cimbru și 1 linguriță de salvie. Se amestecă pere, dacă se dorește. Acoperiți și fierbeți 5 minute, amestecând des. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă 3/4 cană de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Sare și PiperSare și Piper
OrezOrez
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
PerePere
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1
Umpleți ușor gâtul și cavitățile principale ale curcanului cu umplutură. Vas de copt cu unt Generos. Lingura rămasă în umplutura pregătită. Acoperiți cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Coaceți umplutura în vas de-a lungul părții curcan până când se încălzește, aproximativ 25 de minute. Descoperă umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Coaceți până când partea superioară a umpluturii este ușor crocantă și aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. vas de copt din sticlă cu unt generos de 13x9x2 inci, în funcție de rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Transferați umplutura în vasul pregătit. Acoperiți cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți până se încălzește, aproximativ 40 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul este ușor crocant și auriu, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Presărați restul de 1/4 cană de pătrunjel Italian tocat peste umplutură și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
UmpluturăUmplutură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista