Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Umplutura de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 2,25 USD pe porție. O porție conține 408 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, pătrunjel, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, și Umplutură De Orez Sălbatic.
Instrucțiuni
Topiți 4 linguri de unt într-o oală mare și grea la foc mediu.
Se adauga ceapa; saut pana cand este foarte frageda si caramelizata, aproximativ 25 de minute.
Transferați ceapa într-un castron mare. Topiți restul de 4 linguri de unt în aceeași oală la foc mediu-mare.
Se adauga ciupercile si 1 lingura cimbru; saut pana cand ciupercile devin maro intens, aproximativ 12 minute.
Se adaugă în castron cu ceapă. Se condimentează cu sare și piper.
Aduceți bulion, 1 lingură de cimbru și 2 lingurițe de salvie pentru a fierbe într-o cratiță mare adâncă.
Se amestecă orezul sălbatic; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Se amestecă orezul alb; acoperiți și fierbeți până când tot orezul este fraged și aproape tot lichidul este absorbit, cu aproximativ 18 minute mai mult. Se amestecă ceapa și ciupercile caramelizate, rămânând 1 lingură de cimbru și 1 linguriță de salvie. Se amestecă pere, dacă se dorește. Acoperiți și fierbeți 5 minute, amestecând des. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă 3/4 cană de pătrunjel.
Umpleți ușor gâtul și cavitățile principale ale curcanului cu umplutură. Vas de copt cu unt Generos. Lingura rămasă în umplutura pregătită. Acoperiți cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Coaceți umplutura în vas de-a lungul părții curcan până când se încălzește, aproximativ 25 de minute. Descoperă umplutura.
Coaceți până când partea superioară a umpluturii este ușor crocantă și aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. vas de copt din sticlă cu unt generos de 13x9x2 inci, în funcție de rețetă.
Transferați umplutura în vasul pregătit. Acoperiți cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Coaceți până se încălzește, aproximativ 40 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul este ușor crocant și auriu, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Presărați restul de 1/4 cană de pătrunjel Italian tocat peste umplutură și serviți.