Umplutură de orez lipicios de stridii afumate în frunze de Lotus

Umplutură de orez lipicios de stridii afumate în frunze de Lotus
Umplutura de orez lipicios de stridii afumate în frunze de Lotus este o fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 365 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă fierbinte fierbinte, orez lipicios asiatic cu cereale scurte, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 59%. Încercați Umplutură de orez lipicios de stridii afumate în frunze de Lotus, Pui Aburit În Frunze De Lotus, și Pui prăjit cu umplutură de tigaie de orez lipicioasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți orezul generos cu apă rece într-un castron mare și înmuiați cel puțin 2 ore și până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se scurge într-o sită cu ochiuri medii și se clătește bine sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Înmuiați ciupercile în apă fierbinte (2 căni) într-un castron mediu, întorcând ciupercile ocazional, până se înmoaie, aproximativ 1 oră. Ridicați ciupercile, stoarcerea excesului de lichid înapoi în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Tăiați și aruncați tulpinile,apoi tăiați subțire capacele. Rezervați 1 cană de lichid de înmuiere a ciupercilor și aruncați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Tăiați scallions, păstrând părțile de culoare verde pal și alb separate de părțile de culoare verde închis. Cârnați sferturi pe lungime, apoi tăiați în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6
Se amestecă împreună lichidul rezervat pentru înmuierea ciupercilor, vinul de orez, sosul de soia, zahărul, uleiul de susan, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Vin De OrezVin De Orez
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Umpleți chiuveta cu apă fierbinte și înmuiați 2 sau 3 frunze de lotus (dacă se utilizează) până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Pat lotus frunze uscate. Alege cea mai bună frunză (unele frunze pot fi pătate sau deteriorate), aruncând restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
8
Tăiați tulpina centrală și aranjați frunza în placa de plăcintă (va exista o mulțime de consolă), suprapunând ușor frunza pentru a acoperi golul din centru.
9
Încălziți wok la foc mare până când o picătură de apă se evaporă instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
10
Se toarnă ulei de arahide pe partea wok, apoi se învârte ulei, înclinând wok pe partea de acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
11
Adăugați părți de verde pal și alb de scallion, nuci de pin și ghimbir și amestecați până când nucile de pin sunt aurii, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
12
Adăugați cârnați și ciuperci și amestecați până când ciupercile sunt aurii, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
13
Adăugați stridii și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
14
Adăugați orez și amestecați 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
15
Adăugați amestecul lichid și aduceți la fierbere, apoi gătiți, amestecând ușor, până când lichidul a fost absorbit, aproximativ 2 minute.
16
Transferați amestecul de orez pe placa de plăcintă (cu sau fără căptușeală de frunze de lotus) și partea superioară netedă. Îndoiți părțile laterale ale frunzei (dacă utilizați) pentru a acoperi, apoi fixați-le cu frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
17
Setați un suport pentru aburi în interiorul wok-ului curățat și adăugați suficientă apă pentru a ajunge chiar sub suportul pentru aburi, apoi aduceți la fierbere. Umplutura cu aburi în plăcuța de plăcintă pe raft, acoperită cu capac, 45 de minute (umpleți apa după cum este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
18
Scoateți wok-ul de pe foc și lăsați-l să stea, acoperit, 10 minute, apoi îndepărtați cu grijă placa de plăcintă din abur cu mănuși de cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
19
Îndepărtați frigăruia și deschideți frunza, apoi amestecați verdeața de scallion. Îndoiți frunza pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1
* Umplutura poate fi făcută și învelită în frunze de lotus (dar nu aburită) cu 1 zi înainte și răcită, neacoperită, până la răcire, apoi acoperită cu un prosop de hârtie umezit.* Ciupercile pot fi înmuiate cu 1 zi înainte, apoi răcite în lichid înmuiat, acoperite. * Umplutura poate fi păstrată la cald în abur sau într-un cuptor de 350 de metri F; pentru cuptor, acoperiți umplutura cu un prosop de hârtie umezit (încă în farfurie), apoi înfășurați bine în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista