Umplutură de orez lipicios de stridii afumate în frunze de Lotus

Umplutura de orez lipicios de stridii afumate în frunze de Lotus este o fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 365 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă fierbinte fierbinte, orez lipicios asiatic cu cereale scurte, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 59%. Încercați Umplutură de orez lipicios de stridii afumate în frunze de Lotus, Pui Aburit În Frunze De Lotus, și Pui prăjit cu umplutură de tigaie de orez lipicioasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți orezul generos cu apă rece într-un castron mare și înmuiați cel puțin 2 ore și până la 12 ore.
Se scurge într-o sită cu ochiuri medii și se clătește bine sub apă curentă rece.
Înmuiați ciupercile în apă fierbinte (2 căni) într-un castron mediu, întorcând ciupercile ocazional, până se înmoaie, aproximativ 1 oră. Ridicați ciupercile, stoarcerea excesului de lichid înapoi în castron.
Tăiați și aruncați tulpinile,apoi tăiați subțire capacele. Rezervați 1 cană de lichid de înmuiere a ciupercilor și aruncați restul.
Tăiați scallions, păstrând părțile de culoare verde pal și alb separate de părțile de culoare verde închis. Cârnați sferturi pe lungime, apoi tăiați în bucăți de 1/2 inch.
Se amestecă împreună lichidul rezervat pentru înmuierea ciupercilor, vinul de orez, sosul de soia, zahărul, uleiul de susan, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron până când zahărul s-a dizolvat.
Umpleți chiuveta cu apă fierbinte și înmuiați 2 sau 3 frunze de lotus (dacă se utilizează) până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Pat lotus frunze uscate. Alege cea mai bună frunză (unele frunze pot fi pătate sau deteriorate), aruncând restul.
Tăiați tulpina centrală și aranjați frunza în placa de plăcintă (va exista o mulțime de consolă), suprapunând ușor frunza pentru a acoperi golul din centru.
Încălziți wok la foc mare până când o picătură de apă se evaporă instantaneu.
Se toarnă ulei de arahide pe partea wok, apoi se învârte ulei, înclinând wok pe partea de acoperire.
Adăugați părți de verde pal și alb de scallion, nuci de pin și ghimbir și amestecați până când nucile de pin sunt aurii, aproximativ 1 minut.
Adăugați cârnați și ciuperci și amestecați până când ciupercile sunt aurii, 2 până la 3 minute.
Adăugați stridii și amestecați 1 minut.
Adăugați orez și amestecați 2 minute.
Adăugați amestecul lichid și aduceți la fierbere, apoi gătiți, amestecând ușor, până când lichidul a fost absorbit, aproximativ 2 minute.
Transferați amestecul de orez pe placa de plăcintă (cu sau fără căptușeală de frunze de lotus) și partea superioară netedă. Îndoiți părțile laterale ale frunzei (dacă utilizați) pentru a acoperi, apoi fixați-le cu frigarui.
Setați un suport pentru aburi în interiorul wok-ului curățat și adăugați suficientă apă pentru a ajunge chiar sub suportul pentru aburi, apoi aduceți la fierbere. Umplutura cu aburi în plăcuța de plăcintă pe raft, acoperită cu capac, 45 de minute (umpleți apa după cum este necesar).
Scoateți wok-ul de pe foc și lăsați-l să stea, acoperit, 10 minute, apoi îndepărtați cu grijă placa de plăcintă din abur cu mănuși de cuptor.
Îndepărtați frigăruia și deschideți frunza, apoi amestecați verdeața de scallion. Îndoiți frunza pentru a vă încălzi.
* Umplutura poate fi făcută și învelită în frunze de lotus (dar nu aburită) cu 1 zi înainte și răcită, neacoperită, până la răcire, apoi acoperită cu un prosop de hârtie umezit.* Ciupercile pot fi înmuiate cu 1 zi înainte, apoi răcite în lichid înmuiat, acoperite. * Umplutura poate fi păstrată la cald în abur sau într-un cuptor de 350 de metri F; pentru cuptor, acoperiți umplutura cu un prosop de hârtie umezit (încă în farfurie), apoi înfășurați bine în folie.