Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați să umpleți Mousse de ciocolată neagră. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 46 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, lichior de cafea, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tort cu umplutură de Mousse de ciocolată, Umplutură De Mousse De Ciocolată Cu Lapte, și Tofu Budinca De Ciocolata/Mousse / Placinta De Umplere.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, presărați gelatina peste apă și lăsați să stea până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Între timp, într-un castron mediu, folosind un mixer electric portabil, bateți crema până când este bătută ușor. La frigider până la răcire, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Într-un castron mic, sigur pentru microunde, încălziți lichiorul de cafea la putere mare până la cald, aproximativ 45 de secunde. Se amestecă gelatina înmuiată până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Cafea
Gelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
4
Într-un alt bol mediu, bateți gălbenușurile cu zahărul și sarea la viteză mare până când sunt palide și îngroșate, aproximativ 5 minute. În timp ce bateți gălbenușurile, bateți în lichidul de cafea-gelatină; răzuiți partea și fundul vasului. Bateți în ciocolata topită. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați frișca în 2 completări. Răzuiește mousse-ul într-un bol, acoperă cu folie de plastic și dă-l la frigider până când este ferm, cel puțin 4 ore sau peste noapte.