Umplutură De Modă Veche
Umplutura de modă veche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 200 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 296 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, praf de usturoi, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Umplutură De Porumb De Modă Veche, Umplutură De Pâine De Modă Veche, și Curcan prăjit cu umplutură de pâine de modă veche.
Instrucțiuni
Lăsați pâinea prăjită să stea aproximativ 24 de ore, până la greu.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Zdrobiți pâinea în firimituri cu un sucitor.
Așezați firimiturile într-un castron mare.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă ceapa și țelina și se gătește încet până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se scurge.
Amestecați ouăle și bulionul de pui în firimiturile de pâine. Amestecul trebuie să fie umed, dar nu moale. Folosiți apă, dacă este necesar, pentru a obține consistența dorită.
Se amestecă în ceapă, țelină, salvie frecat, praf de usturoi, sare și piper.
Apăsați amestecul în vasul de copt.
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când blatul este maro și crocant.