Umplutură de mere, cârnați și păstârnac cu salvie proaspătă

Umplutură de mere, cârnați și păstârnac cu salvie proaspătă
Umplutura de mere, cârnați și păstârnac cu salvie proaspătă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 816 calorii, 26g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cârnați, țelină, păstârnac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați, salvie și umplutură de mere, Cel mai bun cârnați, mere și salvie umplutura, și Brioșe umplute cu cârnați, mere și salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți cuburi de pâine pe 2 foi mari de copt cu margini până se prăjesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Saut cârnați în tigaie foarte mare la foc mediu-mare până la fiert, rupându-se în bucăți cu lingura, aproximativ 15 minute. Folosind lingura cu fante, transferați într-un castron mare; adăugați pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
BolBol
4
Se adaugă ceapa și țelina în aceeași tigaie și se fierbe până se rumenesc, aproximativ 10 minute; se transferă în bol cu pâine. Topiți 1/4 cană de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Adăugați merele și saut-ul până se înmoaie, aproximativ 8 minute; amestecați merele în umplutură. Topiți 1/4 cană de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
MărMăr
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați păstârnac și saut până la auriu, aproximativ 10 minute; se amestecă în umplutură. Topiți 1/4 cană de unt în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
UmpluturăUmplutură
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați salvie și saut până la verde închis, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
8
Se amestecă salvie și unt în umplutură. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UmpluturăUmplutură
UntUnt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
9
Vas de copt din sticlă de 15x10x2 inci cu unt. Chestii curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
10
Transferați umplutura rămasă în vasul pregătit; stropiți cu 1/2 cană bulion de pui. Acoperiți cu folie. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Coaceți umplutura acoperită până se încălzește, aproximativ 1 oră. Descoperiți și coaceți până când începeți să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Revista