Umplutură de mere, cârnați și păstârnac cu salvie proaspătă
Umplutura de mere, cârnați și păstârnac cu salvie proaspătă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 816 calorii, 26g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cârnați, țelină, păstârnac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați, salvie și umplutură de mere, Cel mai bun cârnați, mere și salvie umplutura, și Brioșe umplute cu cârnați, mere și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Coaceți cuburi de pâine pe 2 foi mari de copt cu margini până se prăjesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Saut cârnați în tigaie foarte mare la foc mediu-mare până la fiert, rupându-se în bucăți cu lingura, aproximativ 15 minute. Folosind lingura cu fante, transferați într-un castron mare; adăugați pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
Bol
4
Se adaugă ceapa și țelina în aceeași tigaie și se fierbe până se rumenesc, aproximativ 10 minute; se transferă în bol cu pâine. Topiți 1/4 cană de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
țelină
Ceapă
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
5
Adăugați merele și saut-ul până se înmoaie, aproximativ 8 minute; amestecați merele în umplutură. Topiți 1/4 cană de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Măr
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați păstârnac și saut până la auriu, aproximativ 10 minute; se amestecă în umplutură. Topiți 1/4 cană de unt în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
Umplutură
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați salvie și saut până la verde închis, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
8
Se amestecă salvie și unt în umplutură. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Umplutură
Unt
1/2 Crenguță Rozmarin
9
Vas de copt din sticlă de 15x10x2 inci cu unt. Chestii curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
10
Transferați umplutura rămasă în vasul pregătit; stropiți cu 1/2 cană bulion de pui. Acoperiți cu folie. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
11
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Coaceți umplutura acoperită până se încălzește, aproximativ 1 oră. Descoperiți și coaceți până când începeți să se rumenească, aproximativ 10 minute.