Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de fenicul cu cârnați. O porție conține 115 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de umplutură de pâine de porumb ambalată, bulbi de fenicul, ceapă medie-mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură De Cârnați De Fenicul, Umplutură De Fenicul De Cârnați, și Umplutură de cârnați și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci gătiți cârnați la foc moderat, amestecând și rupând bulgări cu o furculiță, până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați cârnații cu o lingură cu fante într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
3
Adăugați untul în grăsimea rămasă în tigaie și gătiți ceapa, feniculul tocat, semințele de fenicul și sarea după gust la foc moderat, amestecând, până când feniculul se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Unt
Fenicul
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ap approcritif, cimbru și tarhon și gătiți, amestecând, până când se evaporă cel mai mult lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon
Cimbru
5
Adăugați amestecul la cârnați cu pâine de porumb sau umplutură ambalată și aruncați pentru a combina bine. Se condimentează umplutura cu sare și piper și se răcește complet. Umplutura poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită. (Pentru a preveni creșterea bacteriilor, nu umpleți cavitățile de curcan înainte.)