Umplutură De Fenicul De Cârnați

Umplutură De Fenicul De Cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de fenicul cu cârnați. O porție conține 115 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de umplutură de pâine de porumb ambalată, bulbi de fenicul, ceapă medie-mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură De Cârnați De Fenicul, Umplutură De Fenicul De Cârnați, și Umplutură de cârnați și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci gătiți cârnați la foc moderat, amestecând și rupând bulgări cu o furculiță, până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați cârnații cu o lingură cu fante într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
3
Adăugați untul în grăsimea rămasă în tigaie și gătiți ceapa, feniculul tocat, semințele de fenicul și sarea după gust la foc moderat, amestecând, până când feniculul se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
UntUnt
FeniculFenicul
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ap approcritif, cimbru și tarhon și gătiți, amestecând, până când se evaporă cel mai mult lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
CimbruCimbru
5
Adăugați amestecul la cârnați cu pâine de porumb sau umplutură ambalată și aruncați pentru a combina bine. Se condimentează umplutura cu sare și piper și se răcește complet. Umplutura poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită. (Pentru a preveni creșterea bacteriilor, nu umpleți cavitățile de curcan înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pâine De PorumbPâine De Porumb
UmpluturăUmplutură
CârnațiCârnați
Toată TurciaToată Turcia
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista