Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de cârnați. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 372 calorii. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână boia maghiară, ceapă, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Umplutură De Cârnați, Umplutură De Cârnați, și Umplutură De Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați pâinea de grâu pe jumătate în lățime; puneți o jumătate deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Grâu
3
Scoateți crusta din cealaltă jumătate și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4
Tăiați pâinea în cuburi de 1 inch. Folosind un robot de bucătărie echipat cu un accesoriu pentru lamă, procesați cuburile în două loturi în bucăți mici, aspre (unele vor avea aproximativ dimensiunea boabelor de orez, altele dimensiunea mazării), aproximativ 30 de secunde pe lot. Ar trebui să aveți 3 căni de pesmet. (Dacă este necesar, tăiați mai multe cuburi din jumătatea rămasă de pâine și procesați.) Repetați cu pâinea albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Pâine
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Combinați pesmetul (în total 6 căni) pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Se întinde într-un strat uniform și se coace, amestecând la fiecare 5 minute și rotind tigaia la jumătatea timpului de gătit, până se rumenesc ușor și se usucă la atingere, aproximativ 17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Se lasă să se răcească, apoi se transferă într-un castron mare; pus deoparte. (Păstrați cuptorul pornit.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
8
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați cârnații și, folosind două furculițe, rupeți-l în bucăți de mazăre. Gatiti, amestecand ocazional, pana nu mai este roz, aproximativ 6 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cârnații într-un castron mediu. Aruncați orice grăsime din tigaie.Puneți tigaia înapoi la foc mediu-mare și adăugați untul. Odată topit, adăugați țelina, ceapa și ardeiul. Se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Cârnați
Unt
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Tigaie
10
Adăugați usturoiul și saut-ul până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
11
Adăugați cârnații rezervați și ierburile și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ierburi
12
Adăugați 3/4 cană de bulion și răzuiți fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a elibera bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
13
Transferați amestecul de cârnați în vasul rezervat de pesmet și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Lăsați să stea 10 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.Dacă utilizați umplutura într—un curcan, lăsați-o să se răcească la temperatura camerei înainte de a continua (nu adăugați restul de 3/4 cană de bulion-umplutura se va umezi pe măsură ce se gătește în interiorul curcanului).Dacă îl coaceți separat, adăugați suficient bulion pentru a umezi amestecul (este posibil să nu aveți nevoie de restul de 3/4 cană). Gustați și condimentați cu mai multă sare și piper, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Umplutură
Toată Turcia
Bulion
15
Transferați într-un vas de copt de 2 litri, acoperiți cu un capac sau folie și coaceți 20 de minute. Descoperiți și coaceți până se usucă la atingere și se rumenesc deasupra, cu aproximativ 20 de minute mai mult.