Umplutura de ciuperci cu cârnați și sălbatici ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 295 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 3,46 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de sare, unt, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Umplutură De Ciuperci Sălbatice, Castane Și Cârnați, Umplutură De Ciuperci Sălbatice, și Umplutură De Ciuperci Sălbatice.
Instrucțiuni
1
Cârnați maro într-o tigaie mare, amestecând să se prăbușească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Topiți untul în tigaie; adăugați ciuperci, ceapă și ceapă verde și sotati până se înmoaie. Se amestecă cârnații, bulionul și ingredientele rămase. Lingură 4 căni umplute în Curcan, dacă doriți; așezați umplutura rămasă într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ciuperci
Umplutură
Cârnați
Unt
Toată Turcia
Bulion
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Notă: un buchet de plante de pasăre conține câte 2 crenguțe de salvie proaspătă, rozmarin și cimbru; 1 linguriță din fiecare plantă uscată poate fi înlocuită.