Umplutură De Caise Cu Ierburi-Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați umplutura de caise-Pecan cu ierburi. O porție conține 382 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,05 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de 2 inci pâine, pătrunjel, salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 42 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orice-friptură de caise & pecan umplutura, Biscuiți de pecan de caise cu unt de miere de caise, și Umplutură De Stridii Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 149°.
Întindeți cuburi de pâine într-un strat plat pe 2 foi de copt. Prăjiți, amestecând des, până se usucă, dar nu se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Se transferă într-un castron; se răcește complet. Creșteți temperatura cuptorului la 191°.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si telina; saut până se înmoaie, dar nu se rumeneste, 3 până la 5 minute.
Adăugați salvie, pătrunjel și cimbru.
Se toarnă bulion, se mărește căldura la mare și se fierbe.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Adăugați ouăle în castron cu cuburi de pâine; se amestecă pentru a acoperi.
Se toarnă amestecul de bulion; se amestecă caisele și nucile pecan. Se condimentează cu 1/2 linguriță. sare și 3/4 linguriță. pepper. Puneți lingura într-un vas de copt uns de 3 litri. (Se poate face până în acest moment cu până la 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Acoperiți cu folie; coaceți timp de 30 de minute.
Îndepărtați folia; coaceți 20 de minute.
Se lasă să stea 10 minute; servi.