Umplutură De Caise Cu Ierburi-Pecan

Umplutură De Caise Cu Ierburi-Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați umplutura de caise-Pecan cu ierburi. O porție conține 382 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,05 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de 2 inci pâine, pătrunjel, salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 42 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orice-friptură de caise & pecan umplutura, Biscuiți de pecan de caise cu unt de miere de caise, și Umplutură De Stridii Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 149°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Întindeți cuburi de pâine într-un strat plat pe 2 foi de copt. Prăjiți, amestecând des, până se usucă, dar nu se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Se transferă într-un castron; se răcește complet. Creșteți temperatura cuptorului la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se adauga ceapa si telina; saut până se înmoaie, dar nu se rumeneste, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați salvie, pătrunjel și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Se toarnă bulion, se mărește căldura la mare și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
8
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
9
Adăugați ouăle în castron cu cuburi de pâine; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Se toarnă amestecul de bulion; se amestecă caisele și nucile pecan. Se condimentează cu 1/2 linguriță. sare și 3/4 linguriță. pepper. Puneți lingura într-un vas de copt uns de 3 litri. (Se poate face până în acest moment cu până la 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
11
Acoperiți cu folie; coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Îndepărtați folia; coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Se lasă să stea 10 minute; servi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 42 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista