Umplutură-Cotlet De Porc Umplut

Umplutură-Cotlet De Porc Umplut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc umplute cu umplutură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 578 calorii, 53G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, umplutură, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc BBQ și umplutură, Cotlet de porc cu umplutură, și Cotlet de porc și mere cu umplutură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați un buzunar în fiecare cotlet tăind aproape până la os. Umpleți fiecare cotlet cu 1/2 cană de umplutură; fixați cu scobitori dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
2
Se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
3
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, se rumenesc cotletele în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți, neacoperit,la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când un termometru citește 160 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
5
Scoateți Cotletele de porc și puneți-le deoparte. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6
În aceeași tigaie, gătiți usturoiul și cimbru în picături de tigaie la foc mediu timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Într-un castron mic, combinați făina și bulionul până se omogenizează. Adăugați treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
8
Scoateți scobitorii din Cotletele de porc; serviți cotletele cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista