Umplutura de Ziua Recunoștinței

Umplutura de Ziua Recunoștinței
Umplutura de Ziua Recunoștinței durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 5,15 USD per porție. Această garnitură are 1539 de calorii , 58 g de proteine și 21 g de grăsime per porție. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței . Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână piper, pătrunjel, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 37% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Umplutura de Ziua Recunoștinței , Umplutura de Ziua Recunoștinței și Umplutura de Ziua Recunoștinței .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căleți ceapa și țelina în unt până se înmoaie; adăugați usturoi, gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Cani Supa De Pui Sau Legume4-1/2 Cani Supa De Pui Sau Legume
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați într-un castron mare; se adauga bulionul, patrunjelul, salvie, condimentele de pasare, sare si piper. Se amestecă ușor cuburile de pâine până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Cu lingura într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt (vasul va fi plin).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau până când se rumenesc ușor și se încălzesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista