Umplutura De Recoltare A Țării

Umplutura De Recoltare A Țării
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura Country Harvest. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pâine și pâine de porumb, cimbru, bulion de pui degresat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Recolta De Umplutură, Bun Vechi Țară Umplutura, și Turcia cu umplutură de șuncă de țară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați cuburile de pâine într-un vas mare și aruncați cu 2 linguri ulei de măsline, cimbru, sare și piperpentru a gusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Întindeți cuburile de pâine pe două foi de coptși coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când sunt ușor prăjite,agitând ocazional tigăile. Întoarceți-vă la castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Rumenim cârnații într-o tigaie grea la foc mediu.Folosind o lingură cu fante, scoateți cârnații în castron,aruncând orice grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați restul de 2 linguri de ulei de măslineîn tigaie și sotati ceapa, țelina, usturoiul și salvațila foc mediu-mic timp de 15 până la 20 de minute sau până lawilted, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Combinați cu cuburile de pâine,afine, nuci pecan și prune uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Prune UscatePrune Uscate
7
Stropiți bulionul peste amestec pentru a se umezidupă cum doriți, apoi aruncați bine. Se condimentează cu sare șipiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
8
Coaceți, acoperit cu folie de aluminiu, într-un vas de la cuptor la masă la 350 km F timp de 30 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Serviți din vas.
10
Per portie: 330 calorii, 33g carbohyrdates, 12gproteine, 18g grăsime, 40mg colesterol
11
Altele
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista