Ultimul Chili Gătit Lent

Ultimul Chili Gătit Lent
Reteta final Chili lent fierte ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 6 ore și 25 de minute. Acest curs principal are 429 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $ 2.41 pe portie. Un amestec de sos de roșii, fasole pinto, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Chili Gătit Lent, Chili Gătit Lent, și Chili Alb Gătit Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură ulei de măsline tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați carnea de vită, ceapa și usturoiul în uleiul încins până se rumenesc și se sfărâmă, aproximativ 10 minute; scurgeți și aruncați grăsimea. Condimentează amestecul de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă amestecul de carne de vită măcinată, restul de 1 lingură de ulei de măsline, fasole pinto, fasole în stil ranch, fasole albă, sos de roșii, roșii înăbușite în stil Mexican, sos de roșii fierbinți în stil Mexican, ardei gras verde, țelină, pudră de chili, sos Worcestershire, oțet balsamic, praf de usturoi, chimen, pătrunjel, busuioc și zahăr brun împreună într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Fasole AlbăFasole Albă
Ardei GrasArdei Gras
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Roșii RoșiiRoșii Roșii
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De ChiliPraf De Chili
Sos De RoșiiSos De Roșii
Zahăr BrunZahăr Brun
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Fasole PintoFasole Pinto
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
BusuiocBusuioc
FasoleFasole
ChimenChimen
Ranch DressingRanch Dressing
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Gatiti la maxim 4 ore; amestecați vinul roșu și continuați să gătiți încă 2 ore. (Gatiti la minim timp de 8 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)12 lingurițe de pudră de usturoiumărumăr8501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole în stil ranchfasole în stil ranch8501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole pintofasole pinto2201 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Sos de roșii fierbinte în stil Mexican (cum ar fi El Pato XV)Sos de roșii fierbinte în stil Mexican (cum ar fi El Pato XV)4251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 ceapă dulce mare, tocată grosier1 ceapă dulce mare, tocată grosier4111 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Roșii înăbușite în stil MexicanRoșii înăbușite în stil Mexican8501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole albă (cannellini)fasole albă (cannellini)2ceapațelină, tocatățelină, tocată33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire12 lingurițe de pudră de usturoiApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)12 lingurițe de pudră de usturoipătrunjel uscatpătrunjel uscat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmusturoi tocatusturoi tocat12 lingurițe de pudră de usturoifelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună1ardei gras verde, tocatardei gras verde, tocat12 lingurițe de pudră de usturoichimen măcinatchimen măcinat10creveți și cu venesare și piper negru măcinat după gustsare și piper negru măcinat după gust9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de vită macrăcarne de vită macră23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline, divizatulei de măsline, divizat1ceapa, tocataceapa, tocata1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu (opțional)vin roșu (opțional)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmSos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate35
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista