Ultimate Crab Prăjituri

Ultimate crab prăjituri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 205 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei vegetal, condimente de fructe de mare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Cele Mai Bune Prăjituri De Crab, Cele Mai Bune Prăjituri De Crab, și Cele mai bune prăjituri de Crab cu Remoulade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată. Într-un castron mare, amestecați oul, ardeiul gras, ceapa verde, pătrunjelul, maioneza, condimentele cu fructe de mare și muștarul. Amestecați ușor carnea de crab și brânza elvețiană. Condimentează după gust cu sare și piper. Formați în 8 chiftele.
Înmuiați ambele părți ale fiecărui tort de crab în pesmet, apăsând firimiturile în tort cu mâinile pentru a acoperi complet; așezați pe foaia de prăjituri. Dați la frigider aproximativ 20 de minute pentru a întări prăjiturile de crab.
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați chiftele; gatiti pana se rumenesc pe ambele parti, fiind foarte atent cand intoarceti, astfel incat chiftelele sa nu se destrame.
Se servește cald cu sos tartru.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.