Ultimate ceapa tartă
Tarta de ceapă FINALĂ necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 503 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ouă, unt, smântână dublă și ceapă. 162 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ultima Tartă De Ceapă, Schimbarea finală: tartă de ceapă, și Ultima tartă cu lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată și folosiți-o pentru a tapeta o formă de flan canelată adâncă de 23 cm. Tapetați cu hârtie de copt și umpleți cu fasole de copt.
Coaceți orb timp de 15 minute.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare, apoi prăjiți ușor ceapa, acoperită, timp de aproximativ 30 de minute până se înmoaie complet, dar încă de culoare palidă.
Bateți ouăle și smântâna împreună într-un castron, apoi adăugați brânza și niște condimente. Se amestecă ceapa, apoi se pune amestecul în cutia de flan.
Coaceți timp de 25-30 de minute până când se fixează ușor și se rumenesc.